Hulpverlening
Kenniscentrum
Kenniscentrum

Kosten

Kosten per deelnemer bij het volgen van de gehele basistraining 675,- euro per persoon voor zes bijeenkomsten van 1 dagdeel per keer. In het tarief zijn de volgende onderdelen opgenomen:

  • Relevante artikelen
  • Handboek Community Support
  • Beschikbare hulpmiddelen (sterkte-analyse, netwerkanalyse, format samenwerkingsplan, checklist methodisch werken).

Certificering
Certificering kost 100 euro per deelnemer. In deze certificering wordt uitgegaan van 1 herkansing indien nodig. Een certificaat in de methodiek Community Support heeft een geldigheidsduur van 2 jaar. 

Begeleide intervisie
Voor een groepsgewijze intervisie wordt uitgegaan van een tarief van 100 euro per bijeenkomst per deelnemer.Bij in-company trainingen worden ook reiskosten en reistijd van de trainer in rekening gebracht.

 

Laatste tweets

@CommunitySuppor: Vandaag aanwezig bij de Dag van de Jeugdprofessional om veel nieuwe inspiratie op te doen! #SKJ https://t.co/0hDCzIHLZR
@CommunitySuppor: "Dag van de jeugdprofessional 2018" #Utrecht#jeugdzorg##SKJ#komenjullieook? - LokaleSamenwerking#hoedan?! https://t.co/xFlbVSZep0
@CommunitySuppor: Congres Integrale psychiatrie, nu al interessant!#cip2017 https://t.co/RZyTkwQSco

Kenniscentrum Community Support

Wilt u meer weten over het versterken van eigen kracht? Zoekt u informatie over maatschappelijke participatie of integrale samenwerking? Wilt u eens met een deskundige brainstormen? Kenniscentrum Community Support beschikt over zeer veel kennis over de genoemde onderwerpen. U kunt dus met veel vragen bij ons terecht. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Trainingen
Community Support biedt diverse trainingen aan in de methodiek Community Support. Neem contact met ons op voor meer informatie.