Hulpverlening
Kenniscentrum
Kenniscentrum

Intervisie en werkbegeleiding

Intervisie en werkbegeleiding
Om een optimaal resultaat uit onze trainingen te halen en ervoor te zorgen dat de vaardigheden waarop de deelnemers worden getraind daadwerkelijk zullen worden toegepast tijdens hun dagelijkse werkzaamheden is het mogelijk om in aansluiting op de trainingen een coaching traject af te nemen.

Tijdens dit coaching traject loopt de trainer/ coach met de deelnemers mee tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden en wordt casus specifiek supervisie en intervisie geboden door een supervisor vanuit Community Support. Naar aanleiding hiervan kan de coach zeer praktijkgerichte feedback geven en de deelnemers persoonlijk coachen.

Laatste tweets

@CommunitySuppor: Vandaag aanwezig bij de Dag van de Jeugdprofessional om veel nieuwe inspiratie op te doen! #SKJ https://t.co/0hDCzIHLZR
@CommunitySuppor: "Dag van de jeugdprofessional 2018" #Utrecht#jeugdzorg##SKJ#komenjullieook? - LokaleSamenwerking#hoedan?! https://t.co/xFlbVSZep0
@CommunitySuppor: Congres Integrale psychiatrie, nu al interessant!#cip2017 https://t.co/RZyTkwQSco

Kenniscentrum Community Support

Wilt u meer weten over het versterken van eigen kracht? Zoekt u informatie over maatschappelijke participatie of integrale samenwerking? Wilt u eens met een deskundige brainstormen? Kenniscentrum Community Support beschikt over zeer veel kennis over de genoemde onderwerpen. U kunt dus met veel vragen bij ons terecht. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Trainingen
Community Support biedt diverse trainingen aan in de methodiek Community Support. Neem contact met ons op voor meer informatie.