Hulpverlening
Kenniscentrum
Kenniscentrum

Training en opleiding

Training en opleiding in de methode Community Support
Werken volgens de methode Community Support betekent een andere manier van denken en anders gebruikmaken van competenties. Overdragen van expertise naar anderen buiten onze organisatie is onlosmakelijk verbonden met de missie van de organisatie Community Support. Het aanbieden van trainingen en scholing aan derden behoort daarom tot onze kerndoelstellingen. 

Basistraining in de methodiek Community Support
De basistraining Community Support is gericht op vrijwilligers en professionals die willen leren werken volgens de methode Community Support. Het is noodzakelijk dat deelnemers in de praktijk werkzaam zijn. Steeds zal een verbinding gelegd worden tussen het geleerde en de eigen werkpraktijk.

 

Laatste tweets

@CommunitySuppor: Vandaag aanwezig bij de Dag van de Jeugdprofessional om veel nieuwe inspiratie op te doen! #SKJ https://t.co/0hDCzIHLZR
@CommunitySuppor: "Dag van de jeugdprofessional 2018" #Utrecht#jeugdzorg##SKJ#komenjullieook? - LokaleSamenwerking#hoedan?! https://t.co/xFlbVSZep0
@CommunitySuppor: Congres Integrale psychiatrie, nu al interessant!#cip2017 https://t.co/RZyTkwQSco

Kenniscentrum Community Support

Wilt u meer weten over het versterken van eigen kracht? Zoekt u informatie over maatschappelijke participatie of integrale samenwerking? Wilt u eens met een deskundige brainstormen? Kenniscentrum Community Support beschikt over zeer veel kennis over de genoemde onderwerpen. U kunt dus met veel vragen bij ons terecht. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Trainingen
Community Support biedt diverse trainingen aan in de methodiek Community Support. Neem contact met ons op voor meer informatie.