Hulpverlening
Kenniscentrum
Kenniscentrum

Certificering

Certificering in de methodiek
Deelnemers die de algehele training met goed gevolg hebben afgerond, komen in aanmerking voor een certificaat in het werken volgens de methodiek. Dit certificaat is alleen te behalen als de deelnemer ook daadwerkelijk werkt volgens de methodiek Community Support. In de certificeringsfase toetsen we of de professional de belangrijkste onderdelen van de methodiek beheerst. Door middel van een casusrapportage laat de professional zien dat hij zich de vereiste competenties eigen heeft gemaakt en dat hij de theorie van Community Support goed beheerst en in de praktijk kan gebruiken.

Voorwaarde om in aanmerking te komen voor certificering is deelname aan de volledige basistraining van zes dagdelen.

Het certificaat in de methodiek heeft een geldigheidsduur van 2 jaar. 

 

Laatste tweets

@CommunitySuppor: Vandaag aanwezig bij de Dag van de Jeugdprofessional om veel nieuwe inspiratie op te doen! #SKJ https://t.co/0hDCzIHLZR
@CommunitySuppor: "Dag van de jeugdprofessional 2018" #Utrecht#jeugdzorg##SKJ#komenjullieook? - LokaleSamenwerking#hoedan?! https://t.co/xFlbVSZep0
@CommunitySuppor: Congres Integrale psychiatrie, nu al interessant!#cip2017 https://t.co/RZyTkwQSco

Kenniscentrum Community Support

Wilt u meer weten over het versterken van eigen kracht? Zoekt u informatie over maatschappelijke participatie of integrale samenwerking? Wilt u eens met een deskundige brainstormen? Kenniscentrum Community Support beschikt over zeer veel kennis over de genoemde onderwerpen. U kunt dus met veel vragen bij ons terecht. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Trainingen
Community Support biedt diverse trainingen aan in de methodiek Community Support. Neem contact met ons op voor meer informatie.