Hulpverlening
Kenniscentrum
Hulpverlening

Vacature ambulant begeleider

Op dit moment hebben we openstaande vacatures voor de functie van ambulant begeleider in de regio Friesland (Leeuwarden en Drachten e.o)

Open sollicitaties in de andere regio's waar we werkzaam zijn, zijn natuurlijk altijd van harte welkom! 

 Als ambulant begeleider begeleid je een klant (en hun systeem) volgens de methodiek Community Support. Onze klanten hebben vaak complexe problemen op meerdere leefgebieden.

Je brengt de hulpvraag van de klant in kaart en maakt samen met de klant een plan van aanpak. Je stimuleert daarbij de eigen kracht en gebruikt het sociaal netwerk van de klant. Doel is dat de klant de regie over zijn leven heeft, meedoet, meetelt en een bijdrage levert aan de samenleving.

 

Onze vraag

Wij zoeken enthousiaste professionals die een functiegerichte HBO- of WO-opleiding (bijv. SPH /  MWD / Pedagogiek / toegepaste psychologie) hebben afgerond.

Je verstaat de kunst om in de coaching het sociale netwerk te betrekken. Je weet op tijd op je handen te gaan zitten en neemt niet over. Je kunt bovendien goed reflecteren op je eigen functioneren en bent in staat te schakelen in onvoorziene situaties, waarbij je buiten de kaders durft te denken. Je kunt goed netwerken. Behalve zelfstandig, werk je ook graag samen met collega’s en externe partijen om de doelstellingen te bereiken.

Ten slotte ben je klantvriendelijk, accuraat en flexibel. Flexibel betekent dat je in kunt spelen op onvoorziene situaties maar ook dat je niet alleen van 9 tot 5 beschikbaar bent. Coaching is telkens maatwerk, wat betekent dat de werkzaamheden ook plaatsvinden in de avonduren en in de weekenden.

Gezien de complexiteit van de problematiek van de klanten zijn we op zoek naar professionals die stressbestendig zijn en zich staande kunnen houden in verschillende situaties.

Vanwege het mobiele karakter van de functie moet je beschikken over een auto.

 

Ons aanbod

Wij bieden een interessante, veelzijdige en afwisselende functie in een dynamische organisatie. Je volgt een  training in de bewezen effectieve methodiek Community Support, welke perfect aansluit op de uitgangspunten van de WMO en Jeugdwet.

Salariëring vindt plaats conform de CAO Gehandicaptenzorg.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Nelly Heijs, directeur Community Support. Telefonisch bereikbaar via 050-3117272 of n.heijs@communitysupport.nl

 

Direct reageren?

Je curriculum vitae met onderbouwde schriftelijke motivatie ontvangen wij graag via info@communitysupport.nl

 

 

 

Community Support Hulpverlening

De methodiek Community Support een bewezen effectieve hulpverleningsmethodiek is die mensen ondersteunt bij het oplossen van alledaagse problemen.

Kern van de methodiek is dat de eigen kracht van de klant en zijn sociale netwerk benut wordt om zo zelfstandig mogelijk te leven in de door de klant zelf gekozen omgeving. Het uitgangspunt is altijd dat de professionele hulpverleners hier aanvullend op ingezet worden.